Požar progutao cijelo imanje, spašeno samo stado ovaca

Grubori
arhiva VL
20.02.2010.
u 12:58

Brnardići su uspjeli tek iz djela kuće osloboditi stado ovaca. Sreća u nesreći je što nitko nije ozljeđen. Šteta se tek utvrđuje, a kuća je izgorila gotovo do temelja.

Zbog neispravnih instalacija u petak oko 19 sati umirovljenički par Stipan (75) i Ana (79) Brnardić u zaseku Brnardići kod Pokrovnika, ostali su bez krova na glavom.

Unatoč brzoj intervenciji šibenskih i drniških vatrogasaca vatra se vrlo brzo proširila na cijelu drvenu konstrukciju kuće, progutala je cijeli namještaj, a gorilo je doslovno sve od drvenog poda do krova.

Brnardići su uspjeli tek iz djela kuće osloboditi stado ovaca. Sreća u nesreći je što nitko nije ozljeđen.

Šteta se još utvrđuje.

Ključne riječi

Komentara 3

LU
luena
14:28 20.02.2010.

Zao mi je takvo sta cuti,jadni starici...Kako bi im se moglo pomoci...?? Ipak najvaznije je da su zivi i zdravi,i da su svoje ovcice mogli spasit....

MM
Mladen Miletić
21:46 20.02.2010.

Šteta se još utvrđuje. Da bi Croacija osiguranje moglo što prije da podmiri štetu..

QU
quote
08:16 21.02.2010.

u Hrvatskoj takvoj kući se moze reći villa, jaka je šteta nastala. Sram ih bilo da so pustili zivjeti zivotinje u takvoj kući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije