Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZEO POZNATU PLATFORMU

Poznati napuštaju Twitter zbog poteza Elona Muska: 'Zgrožena sam onime što vidim ovih dana'

Foto: FS/NEWSCOM/Jennifer Graylock/Patricia Schlein/REUTERS/PIXSELL
1/5
03.11.2022.
u 00:32

Jedna od njih je Shonda Rhimes, televizijska producentica popularne serije Uvod u anatomiju, koja je zadnji svoj tweet objavila dva dana nakon što je objavljena vijest o kupnji Twittera

Nakon što je Elon Musk službeno sklopio dogovor o kupnji Twittera za 44 milijarde dolara, brojne poznate osobe najavile su svoj odlazak s te platforme.

Jedna od njih je Shonda Rhimes, televizijska producentica popularne serije Uvod u anatomiju, koja je zadnji svoj tweet objavila dva dana nakon što je objavljena vijest o kupnji Twittera, prenosi NBC

''Ne planiram ostati za ono što je Elon isplanirao. Doviđenja'', poručila je dva milijuna svojih pratitelja.

Osim nje, od Twittera odustaje i nagrađivana pjevačica Sara Bareilles, što je također potvrdila svojih tri milijuna pratitelja.

''Bilo je zabavno na Twitteru. Odustajem. Vidimo se na drugim platforma, ljudi'', napisala je te dodala kako ''ovo jednostavno nije za nju''. 

R&B zvijezda Toni Braxton napisala je kako je ''šokirana i zgrožena nekim 'slobodama govora' koje je vidjela na platformi od akvizicije''.

''Govor mržnje pod veom slobode govora je neprihvatljiv. Zbog toga sam odlučila maknuti se sa Twittera jer on više nije sigurno mjesto za mene, moje sinove i ostale'', napisala je.

Profesionalni borac i glumac Mick Foley napisao je pak da je ''uzeo pauzu'' od Twittera. 

''Zaista uživam povezivajući se sa svima vama na društvenim mrežama, ali je ponekad sve to previše. Mislim da ću se vratiti za koji tjedan, ali ću u međuvremenu objavljivati stvari na Facebooku i Instagramu'', napisao je.

''Nadam se da ćete svi biti dragi jedni prema drugima. I molim vas glasajte ako možete - naša demokracija visi na tankoj niti'', dodao je.

Sukreator serija 'Billions' i ''Super pumped'' Brian Koppelman nedavno je napisao:

''Sad za stvarno, možete me naći na Instagramu i Tik Toku. Stvarno ću pokušati predahnuti odavde na minutu ili mjesec dana kada dođe do dogovora''.

>> VIDEO Musk kupio Twitter i uručio otkaze vodstvu: Direktori iz sjedišta odmah ispraćeni van

 

Komentara 7

DU
Deleted user
21:31 02.11.2022.

He, he, sloboda (pisanja i govora) očito nije po njihovoj mjeri?! Zato je i dobro za necenzurirani Vox populi, kako je Elon Musk to otkupio. (očito je kako će "neki" polit policisti) morati povuči neke kočnice u međumrežju (i u EU i u RH), jer će mo osim njihove "istine" uspjeti saznavati i drugačija mišljenja)

V0
Vlaskoulicanec3.0
21:34 02.11.2022.

Samo neka odu! Najbolje je da osnuju svoj vlastiti propagandni kanal. Predlažem ime "zelena istina"! Ili "leftardi svijeta, ujedinite se!".

XA
xaron
20:10 02.11.2022.

Evo prikazana nam je galerija poznatih ( njihovim obiteljima ) koji odistaju d nečega ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije