Nasilje

Poznati nasilnik u kafiću Mania u Splitu pretukao policajca

policija
Sanjin Strukić/Pixsell
16.04.2010.
u 11:22

Policajac je bio izvan službe, a Miru je zasmetalo što se usudio doći u kafić. Počeo ga je vrijeđati i izbacivati iz lokala, a potom ga je udario šakom u glavu.

Miro B. (35) iz Solina uhićen je u četvrtak u Prugovu dva sata nakon što je oko devet sati ujutro u kafiću Mania u Splitu teško ozlijedio policajca I. PP Roberta R. (29). S mjesta događaja pobjegao je taksijem.

Policajac je bio izvan službe, a Miru je zasmetalo što se usudio doći u kafić. Počeo ga je vrijeđati i izbacivati iz lokala, a potom ga je udario šakom u glavu. Robert R. je pao na pod, podignuo se i kazao da je policajac, a na to mu je Miro dao još jednom šakom u glavu, nakon čega se službenik ponovno srušio na pod.

I nakon pada Miro B. ga je nastavio tući. Policajac ima slomljen nos i zub, kontuzije lica i podljeve ispod oba oka. Znalo se da se odvezao taksijem pa su djelatnici prometne policije u Prugovu zaustavili taksi u kojem su pronašli Miru B.

Imao je 1,51 promil alkohola u krvi. Priveden je na obradu nakon koje će ga, najvjerojatnije uz kaznene prijave zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda, privesti istražnom sucu. Miro B. policiji je poznat po ubojstvu iz 1995. godine. U Osječkoj ulici je 19. studenoga ubio Zvonimira Vučinu (25).

Ključne riječi

Komentara 9

RA
razočarani1
13:30 16.04.2010.

vjerovatno je dobio što je i zaslužio taj policajac....vjerovatno ga nije iz čista mira istukao....

JI
jimbeam
14:48 16.04.2010.

ma nije ga udario,pao je i lupio glavom u sanduk..........više puta

EU
EUfan
00:07 17.04.2010.

\"Miro B. policiji je poznat po ubojstvu iz 1995. godine. U Osječkoj ulici je 19. studenoga ubio Zvonimira Vučinu (25).\" Pazi ovo! Znači da je dobio neku kaznicu za ubojstvo. E jebem te državo! U Americi bi dobio doživotnu robiju a kod nas???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije