JEDAN OD četvorice

Predao se osumnjičeni za pucnjavu u Splitu: U postaju došao u pratnji majke i odvjetnice

Alen Radić
Foto: MUP
1/5
13.04.2023.
u 15:48

Ranjeni Josip Čubelić poznati je član splitskog kriminalističkog miljea, a Alen Radić do sada je u policijskom dosjeu imao jedino zloporabu opojnih droga

 

Alen Radić (21) predao se danas policiji koja za njim i još trojicom muškaraca traga od utorka jer ih povezuju s ranjavanjem Josipa Čubelića (36), u kojega je pucano iz vatrenog oružja usred dana, nedaleko od dječjeg vrtića iz kojega su izlazila djeca. "U odnosu na događaj ozljeđivanja 36-godišnjaka iz vatrenog oružja u Splitu u službenim prostorijama policije nalazi se 21-godišnjak koji se dovodi u svezu s događajem", šturo je priopćenje PU splitsko-dalmatinske.

Mladi Radić predao se policiji u četvrtak poslijepodne. Došao je u društvu odvjetnice i majke. I dalje su u bijegu ostala trojica muškaraca koje policija traži i čije fotografije je objavila, a riječ je o njegovu stricu Jerku Radiću, Anti Varnici i Nenadu Petraku.

 

Ranjeni Josip Čubelić poznati je član splitskog kriminalističkog miljea, a Alen Radić do sada je u policijskom dosjeu imao jedino zloporabu opojnih droga, za razliku od strica Jerka, trenutačnog direktora Nogometnog kluba Uskok, koji je svojedobno odrobijao ubojstvo.

Policija pucnjavu u Čubelića tretira kao pokušaj ubojstva. U trenutku pucnjave i on je bio naoružan, a na sebi je imao pancirku koju navodno uvijek nosi.

Neslužbeno doznajemo kako ima naznaka da će se predati i ostali. Navodno jedan po jedan. 

Komentara 6

Avatar brons
brons
15:56 13.04.2023.

Dijete dopratila mamica na policiju

Avatar Asterix
Asterix
18:50 13.04.2023.

Mamina maza.

BE
Berri
16:02 13.04.2023.

Bit će mu određen istražni zatvor od 30 dana i do 15.5. je na slobodi. Kao i ostala trojica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije