Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasjeo na trik

Predrag Raos bi homoseksualce stavio na otok Jabuku

Predrag Raos
Foto: Boris Ščitar
1/2
09.12.2013.
u 11:32

Književnik je nasjeo na televizijsku šalu, misleći da odgovara na anketu inicijative U ime obitelji

Književnik Predrag Raos, nedavno proslavljen po incidentu u PEN-u, nova je žrtva šaljive televizijske emisije U zdrav mozak. Voditelj Davor Jurkotić mu se predstavio kao član inicijative U ime obitelji, koji radi anketu.

Na pitanje koji otok bi  bio odličan "mali logor za pedere", Palagruža, Jabuka ili Rab, Raos je odgovorio da "mu se Jabuka nekako čini dobrom".

- To je jedinstveni vulkanski otok...Nisam ja homofob, ako je to nešto u šali, u redu, ali ako je za javnost, nemojte me stavljati u anketu - upozorio je Raos, komentirajući da ne bi bilo dobro to raditi, vjerujući da ga se doista ispituje za potrebe ankete.
- Ja sam kršćanin i ne mrzim nikoga, nikome ne želim zlo, nemam ništa protiv homoseksualaca - nastavio je Raos na "zabadanja" kako se pokreće projekt tri otoka za homoseksualce.

Jurkotić ga je "dobio" i na trik da razgovara sa samom Željkom Markić, kojoj je Raos rekao da je ne bi zvao u svoju emisiju. Lažni "anketar" dobacio je Raosu kako je njegova televizijska emisija glupa.

Komentara 5

GU
Gustavo
13:02 09.12.2013.

za političare je Goli otok pogodniji, infrastruktura postoji...

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
13:18 09.12.2013.

"ako je to nešto u šali, u redu, ali ako je za javnost, nemojte me stavljati u anketu" ... pa kako je nasjeo ? ... ideja o rajskom otoku za tu nesretnu skupinu uopće nije loša ... tko ne bie bi želio živjeti na nekom otoku u izvornom komunizmu sa svim seksualnim i ostalim slobodama koje ne prolaze među normalnim ljudima ? ... strava ...

KE
kekokeko
12:48 09.12.2013.

i "političare" - današnje ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije