VIDEOINTERVJU: HASSAN HAIDAR DIAB

Predsjednik Asad nije lud da u situaciji kada pobjeđuje baca kemijsko oružje na svoj narod!

Hassan Haidar Diab
Foto: Vecernji.hr
1/2
25.04.2017.
u 14:43

Večernjakov novinar opširno govori o situaciji u Siriji, te intervjuu s Bašarom al-Asadom

Komentara 66

Avatar superhik74
superhik74
15:55 25.04.2017.

False flag su klasika Amera i Izraelaca, tako su poceli sve ratove, pocevsi od USS Maine na Kubi u ratu protiv Spanjolske, pa preko broda Lusitania kao izgovor za I svjetski rat, Gulf of Tonkin izmisljenog napada kao izgovor za agresiju na Vijetnam, "beba iz inkubatora" za prvi zaljevski rat 1991 protiv Iraka godine, izmisljenog oruzja za masovno unistenje za agresiju na Irak 2003, zatim "zastitu civila" u agresiji na Libiju 2011 itd. itd. Treba stvarno biti totalno tup za ne prepoznati njihove vec dosadne izmisljotine jer uvijek koriste potpuno istu foru.

CI
cicibela
16:28 25.04.2017.

Mossadova krilatica "By Way Of Deception, Thou Shalt Do War" koju koriste ameri u svojim osvajačkim pohodima, više nema nikakvog smisla. Niti misle da će u njihove laži netko vjerovati, a niti ih je briga hoće li ili neće itko vjerovati. U divljaka luk is strijela, ali i "svaka sila za vremena".

LI
Liberdad
20:25 25.04.2017.

Svi vi koji mislite da je Assad krvoločni diktator koji uživa u ubijanju djece, ako ste gradjani Hrvatske (a ne iz Maoče i sl.) sjetite se našeg rata i prljave propagande koja se vodila protiv nas. Sjetite se guma koje su se palile u Dubrovniku, sjetite se informacije o 40 zaklanih srpskih beba u Vukovaru koju je objavio Reuters. Mi smo imali sreće da je ta propaganda trajala oko 6 mjeseci, a u Siriji traje već 6 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije