Tko je Kamala Harris?

'Policajka' Kalifornije nije uspjela izaći iz Bidenova sjene i artikulirati stavove

22.07.2024.
u 08:35

Republikanska stranka brzo je prozvala Harris "caricom granice", a zatim je osudila jer nije smanjila broj ljudi koji ilegalno prelaze granicu.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
trpimir2022
09:27 22.07.2024.

Ma bit će super kad se ufura u ratne igre. Duboka država planira dugoročno, a Kamala će brzati.

MO
moreplovac
11:07 22.07.2024.

Pa normalno je, da jedna podpredsjednica ne može izaći iz predsjednikove sjene. Predsjednik je šef - u SAD. Nikada i nijedan podpredsjednik nije bio izašao iz sjene predsjednika, dok je ovaj bio na funkciji.

NE
NenadNikolicCroatia
11:58 22.07.2024.

Kamala Harris je dijete dvoje doseljenika u SAD. Oboje roditelja su u svojim matičnim državama završili fakultete a u SAD doktorirali u svojim područjima, majka se bavila biologijom i medicinom u istraživanju karcinoma dojke, otac je profesor emeritus iz područja ekonomije. Majka je iz južne Indije, odatle i nešto tamnije puti, otac je s Jamaike. Gospođa Harris je završila pravne studije na državnom sveučilištu u Californiji. Od početka je radila u državnom odvjetništvu gdje se zauzimala za kontrolu oružja, protivnica je smrtne kazne, izabrana za državnu odvjetnicu cijele Californije dva puta i za senatoricu. Bit će vrlo uporna, kvalificirana, kompetentna i s potporom snažne Demokratske stranke, unijet će nesigurnost u kriminalne radnje političara čega se Trump i ekipa jako boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije