HRVATSKA VOJSKA

Predsjednik Milanović ispratio vojnike na misiju u Poljsku: Čuvajte hrvatski ugled i reputaciju

Predsjednik Milanović na ispraćaju hrvatskih vojnika koji odlaze u misiju u Poljsku
Foto: Ured predsjednika
1/4
16.01.2023.
u 15:28

Predsjednik je hrvatskim vojnicima poručio da uče, školuju se i iskoriste svaku priliku da napreduju kako bi, kad se vrate u Hrvatsku, mogli posvetiti svom primarnom zadatku - obrani Hrvatske

Predsjednik Zoran Milanović ispratio je hrvatske vojnike koji odlaze u misiju u Poljsku. "Čuvajte hrvatski ugled i reputaciju, teško je sticana. I gdje god idete vijte hrvatski barjak. Gleda vas se kao hrvatske vojnike i predstavnike Hrvatske", rekao je Milanović.

Svečani ispraćaj 11. hrvatskog kontigenta u sklopu ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj održan je u vojarni "Bilogora" u Bjelovaru. Predsjednik je hrvatskim vojnicima poručio da uče, školuju se i iskoriste svaku priliku da napreduju kako bi, kad se vrate u Hrvatsku, mogli posvetiti svom primarnom zadatku - obrani Hrvatske, njezinih ljudi, prostora, teritorija i demokratske vlasti odnosno ustavnog poretka. 

"Ponosni smo na vas i čekamo da se vratite doma", poručio je Milanović.  Uz predsjednika, na svečanosti su bili i savjetnik Predsjednika za obranu i nacionalnu sigurnost Dragan Lozančić, posebni savjetnik Predsjednika Republike Hrvatske za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković i pročelnik Vojnog ureda u Kabinetu za obranu i nacionalnu sigurnost Ureda predsjednika kontraadmiral Predrag Stipanović.

VIDEO: Vidović Krišto premijeru Plenkoviću: 'Vi hrvatskoj javnosti poručujete da se lopovluk isplati'

 


 

Komentara 10

KL
Klarica
17:35 16.01.2023.

Čuvajte ugled i reputaciju ne budite poput Milanovića.

DJ
Dodaj Juri
03:37 17.01.2023.

Neznam sto vi vidite, ali ja na ovoj fotografiji vidim samo topovsko meso.

DU
Deleted user
19:13 16.01.2023.

Zoka ispraća naše vojnike u Poljsku gdje će s ostalim NATO vojnicima obučavati Ukrajinsku vojsku. Koje licemjerstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije