marko milanović

Sin predsjednika Milanovića ostvario čudesan podvig na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju

Prvenstvo Hrvatske u hrvanju gr?ko-rimskim stilom
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/7
15.01.2023.
u 09:30

Najbolji klub pojedinačnog Prvenstva Hrvatske je Metalac čije boje brani sin predsjednika Milanovića, a predsjednikov sin i ovoga puta ostvario je sjajan rezultat.

Bilo je to, mnogi će reći, dosad najbolje organizirano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim stilom. Krcate tribine, light-show, hladni dim, prskalice, baloni, profesionalni DJ... Sve to osigurali su marljivi domaćini iz Hrvačkog kluba Sesvetski Kraljevec predvođeni neumornim entuzijastom Dinkom Kremićem, trenerom tog mladog ali uspješnog kluba, koji je za ovu priliku bio voditelj i animator ove sportske priredbe.

A njegov klub, osim što je bio uspješan organizator, polučio je uspjeh i na strunjači osvojivši dva naslova prvaka (Filip Šačić do 82 kg, Filip Smetko do 97 kg) i dva treća mjesta. Najuspješniji je pak bio jedan drugi zagrebački klub a to je Metalac koji je, i bez ozlijeđenog Bože Starčevića, imao četiri finalista i dva prvaka (Matej Mandić do 87 kg i Marko Koščević do 130 kg) a s najviše prvaka može se pohvaliti Vindija (Sandro Frankol do 55 kg, Mihael Bešenić do 60 kg, Alen Fodor do 72 kg).

14.01.2023., Sesvetski Kraljevec, dvorana Iver - Prvenstvo Hrvatske u hrvanju grcko-rimskim nacinom. Marko Milanovic, sin predsjednika RH Zorana Milanovica osvojio je drugo mjesto na prvenstvu Hvatske u hrvanju. U finalu do 130kg pobijedio ga je Marko Koscevic Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Željko Hladika /PIXSELL

Po jednog prvaka imali su Herkul (Antonio Kamenjašević 77 kg), Sesvete (Luka Ivančić 67 kg) i Lokomotiva za koju je zlato osvojio 35-godišnji, neumorni, Ivan Lizatović (63 kg).

14.01.2023., Sesvetski Kraljevec, dvorana Iver - Prvenstvo Hrvatske u hrvanju grcko-rimskim nacinom. Marko Milanovic, sin predsjednika RH Zorana Milanovica osvojio je drugo mjesto na prvenstvu Hvatske u hrvanju. U finalu do 130kg pobijedio ga je Marko Koscevic Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Željko Hladika /PIXSELL

Svoju prvu seniorsku medalju (srebro) osvojio je pak 18-godišnji "metalac" Marko Milanović, sin hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Za najtežu kategoriju do 130 kg), lagašni Marko, sa svojih 105 kg na putu do finala svladao je dvojicu znatno težih i starijih suparnika da bi u finalu priznao premoć policijskom specijalcu, inače klupskom kolegi iz Metalca, Koščeviću.

>> VIDEO: Sin Zorana Milanovića je prvak u hrvanju: Oduševljava nastupima, borio se i sa slomljenom rukom

 

Komentara 73

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:08 15.01.2023.

Mama nazvala i drugi borci mu morali pustiti. Cudna pobjeda.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
10:48 15.01.2023.

nakon čudesnog uspjeha na kraju školske godine kada su se čudesno mijenjale zaključene ocijene u svjedodžbi, još jedan čudesan uspjeh kada su znatno jači suparnici sami padali na natjecanju... sin predsjednika je čudo

KP
Karlovacko pivo
09:49 15.01.2023.

Zašto mora biti naslov sin predsjednika Milanovića dabi bolje znali o kome je riječ ili daje mama malo pomogla Metalcu zašto nema imena roditelja od onih drugih boraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije