Javna osuda

Predsjednik udruge Vox osudio pokušaj riječkog gimnazijalca

PXL_110928_574
Goran Kovačić/PIXSELL
28.09.2011.
u 12:28

Zbog nesavršenog zakona amoralni je otac iskoristio rupu u tom istom zakonu i sina s pet jedinica, uz pomoć privatne gimnazije u Zagrebu, pokušao upisati u četvrti razred iste škole, kazao je Marin Miočić Stošić

Taj čin je nemoralan, mladiću je učinjena medvjeđa usluga, kazao je danas u Rijeci Marin Miočić Stošić, predsjednik udruge Vox, inače poznati gradski buntovnik koji je odlučio javno osuditi pokušaj riječkog gimnazijalca, učenika trećeg razreda, da se nakon zaključenih negativnih ocjena iz pet predmeta, a potom polaganja ispita u privatnoj zagrebačkoj gimnaziji, u Rijeci ponovno upiše u završni razred iste gimnazije. 

– Kao bivši prosvjetar ustao sam protiv ovog velikog apsurda. Zbog nesavršenog zakona amoralni je otac iskoristio rupu u tom istom zakonu i sina s pet jedinica, uz pomoć privatne gimnazije u Zagrebu, pokušao upisati u četvrti razred iste škole. Možda je ovo i početak općeg otpora jer škole su mjesto prezentiranja znanja, ne bi smjele biti puki servis sustava i plašiti se inspekcije. Ovime su oskvrnuta sva prava divnih mladih i časnih ljudi – kazao je M. Miočić Stošić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije