Josip Škorić

Predsjednik uprave HC-a otkrio što je bilo ključno u izgradnji Pelješkog mosta: 'To nije ugrađeno nigdje na svijetu'

01.01.2022.
u 22:05

Kinezi su svjetski prvaci u temeljenju, nigdje još nije ugrađen pilot od 128 metara u komadu kao na Pelješkom mostu, kaže Josip Škorić

Komentara 17

DU
Deleted user
22:18 01.01.2022.

Mi Dubrovčani ponosni smo na Pelješki most. Ali nismo na pristupne ceste. Jer kasne. Tu bi netko trebao odgovarati. Biti kriv. Ali neće.

PR
Prekosutra
23:48 01.01.2022.

Rubinet i Djivo - dajte se malo skulirajte! Ra vasa retorika polazi od osobnog karaktera, zar ne! Samo eto niste u poziciji pokrasti vise od sitnisa pa mislite da ste posteni a svi drugi lopovi. Zasto nije ”brza cesta”. Eto postavite to pitanje HAC-u i jos nekom tko je upoznat ili tko moze biti upoznat s odgovorom zasto ne brza cesta!

ML
Mlađan
23:51 01.01.2022.

Bitno da su stranci uz pomoć domaćih izdajnika uspjeli iz igre izbaciti i uništiti naše tvrtke, koje u cestogradnji nisu kasnile ni jedan dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?