EUROSONG

Predstavljen CD-rom Vesne Pisarović za Tallin

16.05.2002.
u 00:00

Nekoliko dana uoči odlaska na 47. eurosong u estonski Tallin, Hrvatska je televizija, kao što se proteklih godina uobičajilo, sazvala posljednju konferenciju za novinare. Predstavljena je još jednom cijela ekipa koja putuje, kako televizijski tako i autorski dio, a ovaj put prilika je iskorištena i za prezentaciju promotivna CD-roma. Na tom je CD-romu Vesnina biografija, audio i video zapisi, te nekoliko odličnih fotografija naše pjevačice.

Šef hrvatske delegacije, urednik Zabavnog programa Aleksandar Kostadinov, podsjetio je kako će na velikoj pozornici u tallinskoj dvorani Saku Suurhall uz Vesnu Pisarović biti i prateći vokali Darija Hodnik, Ivana Čabraja, Vladimir Pavelić i Dragan Brnas. Za Vesnin make-up pobrinut će se Sandra Marković, a odjeću za svih sedam dana će joj u Zagrebu pripremiti Ana Savić Gecan. Dakako, Vesna ne ide na put bez autorice teksta i stihova Milane Vlaović, kao ni bez svoje menadžerice Lidije Samardžije.

Televizijska ekipa, pak, uz Kostadinova, na put šalje i producenta Nevena Domljana, te snimatelja Zlatka Miloševića, redatelja Dalibora Sokolića i komentatora Antu Batinovića. Za Hrvatski radio iz Tallina će izvještavati Željko Mesar.

Renata Lacko

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije