Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevara u njemačkoj

Preko telefona uvjerili staricu da joj je unuka skrivila nesreću pa joj ukrali više od 100 tisuća eura

Foto: pixabay
1/3
14.06.2024.
u 16:43

Vjerujući u priču, žena je u četvrtak poslijepodne predala novac i prsten vrijedan 2.000 eura muškarcu starom oko 60 godina.

Starija žena iz njemačke savezne zemlje Bavarske ostala je bez više od 100.000 eura nakon što su je prevaranti uvjerili da pomaže svojoj unuci. Incident se dogodio u Kolitzheimu, u okrugu Schweinfurt, gdje je žena postala žrtva telefonske prijevare.

Prevaranti su nazvali ženu i tvrdili da je njezina unuka sudjelovala u prometnoj nesreći sa smrtonosnim ishodom. Tražili su novac za jamčevinu kako bi je izvukli iz zatvora. Vjerujući u priču, žena je u četvrtak poslijepodne predala novac i prsten vrijedan 2.000 eura muškarcu starom oko 60 godina, piše Fenix magazin. 

Tek nakon primopredaje, žena je postala sumnjičava i obavijestila policiju. Brzo je shvatila da je postala žrtva raširene prijevare. Slučaj sada istražuje kriminalistička policija iz Würzburga, koja traži svjedoke kako bi prikupila dodatne informacije i uhvatila počinitelje.

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Problemi s kupnjom nekretnina: Ovo je popis najnepovoljnijih gradova

1/13

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije