PRIČA SE O REFERENDUMU

Korak prema kraju rata: Rečenica Zelenskog francuskim medijima najavila je mirovne pregovore?

02.08.2024.
u 15:28

Iako su ovom trenutku sve izvjesniji pregovori, uvjeti na bojištu nikako ne idu Ukrajini u korist u kontekstu pregovora. A zato su i sve glasnije tvrdnje ukrajinskih i ruskih blogera kako će Ukrajina prije pregovora, najesen, pokušati još jednu protuofenzivu

Komentara 51

BJ
bjmaro
16:16 02.08.2024.

Europa se naoružava , Njemačka se budi. Svi zaboravljaju da je EU sposobna sama stajati iza Ukrajine

IG
IgorY
13:52 03.08.2024.

Zelenski je svoju rolu odigrao i dobro naplatio, a što se tiče pregovora on vrlo vjerojatno u tome neće sudjelovati. Da da sudjelovati, jer o tome on sigurno ne odlučuje. On je samo lutka na koncu koja više gazdama ne treba.

Avatar Joker009
Joker009
14:20 02.08.2024.

Oni će pokušati još neku ofenzivu, ako prođe prođe.. Do kraja godine tko živ tko mrtav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije