IVO BALDASAR:

'Premijer ima legitimitet, ali Slavko Linić nije bilo tko!'

Ivo Baldasar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
07.05.2014.
u 18:04

– Nije laka situacija na državnom nivou i ne trebaju nam razilaženja unutar stranke – rekao je gradonačelnik Splita

– Teška odluka i neuobičajena situacija – komentar je Ive Baldasara, predsjednika splitskog SDP-a i gradonačelnika Splita na smjenjivanje ministra financija Slavka Linića i situaciju u stranci.

– Premijer ima legitimitet i apsolutno pravo za takve odluke, ali Slavko Linić nije bilo tko. Sigurno ćemo morati unutar stranke svi zajedno sjesti i razgovarati. To znači da tu bude premijer, Linić i svi mi ostali. Mislim da će se s tim složiti i sve moje kolege. Nije laka situacija na državnom nivou i ne trebaju nam razilaženja unutar stranke. Moja poruka je: sjedimo i razgovarajmo! – izjavio je Baldasar.

>> 'Žalostan sam što se to događa u SDP-u. Linić je bio posljednji Mohikanac'

>> Slavko Linić nakon smjene uputio zahtjev za aktivacijom saborskog mandata

Komentara 19

VE
verakruz
18:17 07.05.2014.

Nije Linić bilo tko. On je njveći mafijaš i vođa riječkog klana koji je opustošio Hrvatsku. Ni ti Baldasaru nisi bilo tko. Ti si orjunaš i dezerter , pripadnik klike koja danas nažalost žari i pali Hrvatskom, koja ju je dovela do prosjačkog štapa. Ali, sve će se uskoro promijeniti Baldasare. Tko bi gori, sad je doli, kaže jedan stih iz jednog poznatog epa. Svi ćete vi uskoro morati položiti račune, a Linić i njegova riječka hobotnica moraju pasti prve. Iz Rijeke je počela pljačka Hrvatske, tu se mora početi obračun sa crvenim zlom.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
18:17 07.05.2014.

Da doista Linić nije bilo tko; naime radi se o perfidnom kriminalcu i mafijašu koji ima da istrune u predekani

PI
pinkec
18:24 07.05.2014.

Da, istina! Slavko je šef kriminalne Riječke SDP mafije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije