Hajdaš Dončić:

Premijer Milanović 2. travnja dolazi u Špičkovinu

Zoran MIlanović (1)
Slavko Midzor/Pixsell
19.03.2013.
u 22:58

Zagorski kraj i te kako je poznat premijeru Milanoviću, a tome svjedoči i 115 milijuna kuna koje vlada u ovom trenutku ulaže u gradnju brze ceste prema Špičkovini, na kojoj su radovi u punom jeku – priopćili su iz zagorskog SDP-a.

– Konvencija SDP-a Krapinsko-zagorske županije održat će se 2. travnja u Špičkovini i na nju će sigurno doći i premijer Milanović – otkrio nam je ministar prometa i predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić.

“Predsjednik Vlade nije imao namjeru uvrijediti stanovnike Špičkovine. Zagorski kraj i te kako mu je poznat, a tome svjedoči i 115 milijuna kuna koje vlada Zorana Milanovića u ovom trenutku ulaže u gradnju brze ceste prema Špičkovini, na kojoj su radovi u punom jeku – priopćili su iz zagorskog SDP-a.

>>\'Mi bezvrijedni?! Etiketirao nas je, a on nema pojma\'

Komentara 16

ZL
ZLF
23:25 19.03.2013.

Cigan se ne stidi ici tamo !!

Avatar Django
Django
23:38 19.03.2013.

Kasno Zoki, kasno.

TI
Tinkerbell
16:16 20.03.2013.

Primite ga srdačno uz vatromet pokvarenih jaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije