OBILAZAK JUGA HRVATSKE

Premijer Plenković danas u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Premijer Andrej Plenković sa suradnicima obišao gradilište mosta Komarna-Pelješac
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
16.02.2021.
u 08:14

Premijer će radni dan započeti obilaskom poplavom oštećenoga vrgoračkog naselja Kokorići

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i danas je na jugu Hrvatske. Uz njega su ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs. Premijer će radni dan započeti obilaskom poplavom oštećenoga vrgoračkog naselja Kokorići.


 
Potom će se u Makarskoj susresti s gradonačelnikom Jurom Brkanom i suradnicima gdje će uručiti Ugovor o darovanju državne nekretnine. Nakon toga, posjetit će Kampus Sveučilišta u Splitu gdje će se sastati s rektorom splitskog Sveučilišta Draganom Ljutićem.
 
Na koncu,  predsjednik Vlade će se sastati s članovima Lučke uprave Split, a u 15.25 sati će se prigodno obratiti na svečanom otvorenju radova na projektu "Rekonstrukcija i dogradnja Obale kneza Domagoja I. i II. u Gradskoj luci Split" . Riječ je o radovima na dogradnji Obale Kneza Domagoja I i II u svrhu omogućavanja kvalitetnog priveza katamarana, a istim zahvatom omogućit će se proširenje putničkog koridora i bolja protočnost putnika, ali i ostalih pješaka koji koriste Obalu kneza Domagoja.

VIDEO Plenković u obilasku gradilišta Pelješkog mosta

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:46 16.02.2021.

Počinje predizborna kampanja nas račun poreznih obveznika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije