Bandovi

Premijera u Rogozu, a prodaja po cijeloj Europi

'varazdin/medjimurje, 05.02.2010., varazdin, u crvenom salonu hrvatskog narodnog kazalistu odrzana je konferencija za novinare uoci help festivala, organizator jan kerekes Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
'Marko Jurinec/PIXSELL'
27.10.2010.
u 16:05

Priredit će se audiovizualna promocija albuma, koji je izdan u njemačkoj izdavačkoj kući Made in Germany-music

Mladi varaždinski bend Cold Snap u Rogozu će predstaviti svoj novi album "Perfection".

- Priredit ćemo audiovizualnu promociju albuma, koji je izdan u velikoj njemačkoj izdavačkoj kući Made in Germany-music, i od petka će biti u prodaji diljem Lijepe Naše, ali i u cijeloj Europi - rekao je Jan Kerekeš, frontman banda. Dodaje da će album na promociji prodavati po promotivnoj cijeni te da će bend osim albuma publici predstaviti svoj novi neobarokni imidž.

Promocija je u Rogozu u nedjelju u 21 sat, a onima koji neće doći doći u Rogoz, Kerekeš poručuje da 4. prosinca dođu u zagrebački klub Boogaloo na koncert Cold Snapa na kojem će ugostiti i inozemne bendove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije