nije se probudio

Preminuo HDZ-ovac (69) kojeg je kolega pogodio bocom u glavu

opća bolnica karlovac
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
16.03.2012.
u 16:45

Dražeta Dražetić, useljenik iz okolice Jajca, i 32-godišnji Josip Gavrić sukobili su se 4. ožujka ispred trgovine, nekoliko sati nakon skupa stranke

Dražeta Dražetić, 69-godišnji useljenik iz okolice Jajca, preminuo je u Općoj bolnici Karlovac zbog posljedica bizarnog sukoba u kojem ga je 32-godišnji Josip Gavrić udario pivskom bocom.

U nedjelju, 4. ožujka, ispred trgovine u Vukmanićkom Cerovcu, mjestu pokraj Karlovca u kojem živi bivši ministar Branko Vukelić, nekoliko sati nakon sastanka HDZ-a došlo je do fizičkog obračuna dvojice stranačkih kolega. U jednom trenutku Gavrić je staklenom bocom teško ozlijedio Dražetića. Od tada je bio u komi.

– Samo dva sata prije tog sukoba zajedno su pjevali. Vrag je očito ušao u Gavrića. Sa strepnjom smo iščekivali što će biti s Dražetićem. Bio je pošten i marljiv čovjek – rekao je Franjo Pinušić, očevidac događaja.

Policija će o novim okolnostima izvijestiti i Općinsko državno odvjetništvo jer 32-godišnjak više neće odgovarati za nanošenje teških tjelesnih ozljeda opasnih za život, nego vjerojatno za ubojstvo iz nehaja.

Ključne riječi

Komentara 56

BL
blackmore
20:20 16.03.2012.

b

LU
lutomirski
20:20 16.03.2012.

ja sam prije izbora rekao da se treba tu stranku HDZ ukinuti i zabraniti, ali sad sam smiren jer vidim da su poceli medusobno da se kokaju....

OB
-obrisani-
18:04 16.03.2012.

kakva stranka.......majko Božija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije