baš kao norman bates

Preoblačio se u pokojnu majku i godinama ubirao mirovinu

Red Bull Crashed Ice
Foto: Red Bull
1/2
25.04.2012.
u 12:38

Poput svog fikcionalnog uzora, Prusik-Parkin uvjerljivo se maskirao u svoju majku, a da bi transformacija bila uspješnija, često je nosio njenu ženstvenu crvenu haljinu, periku i velike crne sunčane naočale.

Američki prevarant koji se godinama preoblačio u pokojnu majku i ubirao njenu mirovinu šokirao je javnost kada je u utorak u New Yorku pokrenut sudski proces protiv njega, piše New York Post.

Thomas Prusik-Parkin podigao je od 2003. godine, odnosno od smrti majke Irene Pursik, oko 115.000 dolara te je čak u njeno ime pokušao i registrirati automobil. U organiziranoj i pomno razrađenoj prijevari imao je pomagača Miltona Rimola koji se predstavljao kao nećak preminule žene.

Kako je sam priznao, Thomas je veliki obožavatelj Normana Batesa, glavnog lika iz Hitchcockova klasika Psycho kojeg je utjelovio glumac Anthony Perkins. Poput svog fikcionalnog uzora, Prusik-Parkin uvjerljivo se maskirao u majčin lik, a da bi transformacija bila uspješnija, često je nosio njenu ženstvenu crvenu haljinu, periku i velike crne sunčane naočale.

Sin i navodni nećak terete se i za lažiranje Irenine smrtovnice na koju je bio upisan lažni datum rođenja i broj osiguranja kako bi se prikrilo da žena više nije među živima.

Komentara 4

AN
AnaB1982
13:00 25.04.2012.

genijalac ;)

Avatar Stipo Li
Stipo Li
15:12 25.04.2012.

Car :D

AL
alapača
15:29 25.04.2012.

inspirativno :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije