zagreb-macelj

Presretač zaustavio Slovenca koji je prema Zagrebu vozio 242 km/h!

presretač (1)
Alen Brodar/VLM
05.04.2011.
u 15:13

Određena mu je novčana kazna od šest tisuća kuna i zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od pet mjeseci.

Kod Svetog Križa Začretja na Autocesti Zagreb - Macelj policijski službenici su u presretaču zaustavili 32-godišnjeg slovenskog državljanina, kojem su izmjerili da je svojim VW Passatom vozio 242 kilometra na sat. Slovenac je vozio u smjeru Zagreba, a na mjestu gdje mu je izmjereno prekoračenje brzine dozvoljena brzina je 130 kilometara na sat.

Iako je brzina kretanja smanjena za sigurnosnu razliku za deset posto, brzina je prekoračena za 88 kilometara na sat, pa je protiv 32-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja Postaja prometne policije Krapina podnijela optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Zaboku. Sud je donio pravomoćnu presudu da je Slovenac kriv, te mu je određena novčana kazna od šest tisuća kuna i zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od pet mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 20

TJ
TataEU-Janez
18:59 05.04.2011.

Agramer 198 Dragi Agramer moj sin se napio {ustvari on je stalno pijan}pa sad spava..budem mu reako kad se probudi da ga trebaju neki ljudi!

OB
-obrisani-
15:42 05.04.2011.

Eto što se dogodi kad planisnki hrvat vidi autocestu.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
17:40 05.04.2011.

MaloMisto Ma kako ne razumiš, Gospe ti blažene Onaj od prije niki dan nije bija Joras, pa je za njega vridija popust,...............eh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije