ZLOPORABA DROGE

Pretragom stana u Sigetu našli 100 grama kokaina

Pretragom stana u Sigetu našli 100 grama kokaina
Foto: PU zagrebačka
1/2
18.01.2022.
u 13:08

Nađena je i digitalna vaga, a policija nije priopćila kolika je vrijednost nađene droge

Za zloporabu droge kazneno je prijavljen 37-godišnjak, kojem je zagrebačka policija  pretragom stana u Sigetu našla drogu.

Kako je utvrđeno, sumnjiči ga se da je na za sada neutvrđen način nabavio veće količine  kokaina kojeg je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Sigeta nakon čega je drogu preprodavao.

Pretragom stana nađeno mu je ukupno 100 grama kokaina, koji je bi pakiran u dva paketa. Nađena je i digitalna vaga, a policija nije priopćila kolika je vrijednost nađene droge.

VIDEO Srpska policija stalno zaprima dojave o Mateju Perišu: 'Napravili su pravu pomutnju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije