ZAVRŠEN OČEVID

Pretukao snimatelja RTL-a: Policija podigla kaznenu prijavu za prijetnju i narušavanje doma

Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/2
27.09.2024.
u 11:16

Zadarska policija dovršila je očevid o slučaju napada na snimatelja RTL-a prekjučer u Zadru.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela narušavanja nepovredivosti doma i prijetnje na štetu 31-godišnjaka.

Muškarca se sumnjiči da je 25. rujna oko 18.50 sati u Zadru na gradskom predjelu Arbanasi na ulici, pod utjecajem alkohola, bez ikakvog povoda verbalno napao 31-godišnjaka vrijeđajući ga raznim pogrdnim riječima, a potom ga napao i fizički te ga udario nekoliko puta šakom u glavu. Nakon što se oštećeni udaljio te otišao u svoju obiteljsku kuću koja se nalazi u blizini, osumnjičeni je došao za njim, gdje mu je u dvorištu kuće uputio ozbiljne prijetnje smrću te ga ponovno fizički napao šakom u predjelu glave.

Dolaskom policijski službenika na mjesto događaja 34-godišnjak je nastavio s vikom i galamom prema oštećenom te se pokušao udaljiti zbog čega je uhićen uz uporabu sredstava prisile. Doveden je u policijsku postaju gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,27 g/kg. Oštećenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, 34-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu policije te se protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava - istakli su iz zadarske policije.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Možete li odgonetnuti gdje se nalazimo ako imena mjesta prevedemo na engleski?

1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije