nasilje

Pretukli ga palicama pred djecom i trudnom ženom jer ih je prestigao

\'12.07.2011., Zadar - Jure Gulan sa svoje dvije kceri i trudnom zenom isao je na kupanje, no na putu prema Biogradu cetvero pripadnika Romske manjine pretuklo je palicama Juru pred njegovom obitelji.
\'Filip Brala/PIXSELL\'
12.07.2011.
u 09:41

Doznajemo da su napadači bili u kombiju koji je 32-godišnji muškarac prestigao, a to napadačima nije bilo po volji

Pred dvije četverogodišnje kćeri i trudnom suprugom četvorica muškaraca u ponedjeljak poslijepodne pretukla su palicama 32-godišnjaka iz Galovca kod Zadra. Sve se dogodilo u Gorici na putu s plaže u Svetom Petru. U jednom trenutku Galovčanin je pretekao kombi koji je vozio ispred njega, nakon čega su putnici iz kombija, kako je potvrdila i policija, počeli s provokacijama pokazujući mladoj obitelji u automobilu srednji prst i psujući ih. 

Supruga pretučenog Galovčanina nam je rekla da su nakon toga u jednom trenutku zaustavili automobil zbog traktora koji je bio ispred njih, što su iskoristila četvorica putnika iz kombija. Izašli su iz automobila i počeli tući njena supruga. Htjeli su mu uzeti mobitel. Udarili su ga prvo nogom, a zatim i palicama, pa čak i sjekirom u glavu.

– U petom  sam mjesecu trudnoće i cijelo se vrijeme pokušavam smiriti, no nije lako – rekla nam je. Njezin je suprug teško ozlijeđen – ima napuknuće ruke, arkade, sedam šavova na glavi...

– S trudnom suprugom i kćerima bio sam na kupanju. Normalno sam vozio i pretekao kombi, a onda su me počeli provocirati. Pretukli su me pred djecom. Sreća da se to dogodilo blizu kuća pa su počeli prilaziti ljudi, a napadači su onda pobjegli – rekao nam je Galovčanin.

Komentara 24

FI
fiberglas
12:48 14.07.2011.

Zato ´´prijatelja´´ nosi sa sobom i govori tiho. Poradaš ih po asfaltu kao sardine iz Adrije i onda redom slobodni udarci na gol.

KA
kampanel
10:12 12.07.2011.

Srbi povratnici! Ovo postaje nepodnošljivo,dokad ćemo trpiti Pupavčevu retoriku afirmaciju i obrnuto diskriminaciju a sve na šteti većinskog stanovništva!

OB
-obrisani-
10:20 12.07.2011.

cigići u akciji kad se vraćaju sa izleta...cigići imaju 365 dana godišnjeg ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije