teška nesreća

Pri silasku s Ipsilona zabio se u betonski stup i preminuo

prometna istarski ipsilon
Hajrudin Merdanović/24 sata
11.07.2010.
u 07:59

Pretpostavlja se da nesreći kumovala velika brzina, no policija tek treba utvrditi uzrok nesreće.

ROVINJ - U teškoj prometnoj nesreći život je izgubio41-godišnji vozač audija A6 iz Češke koji se jutros u 4.45 sati zabio u betonske stupove za naplatne kućice na silasku s Ipsilona za Rovinj i čvor Kanfanar, piše iPress.

Izlaskom iz desnog zavoja automobil je silovito udario posred betonske konstrukcije za buduće naplatne kućice, dvjestotinjak metara prije raskrižja te je odbačen u desno.

 Pretpostavlja se da nesreći kumovala velika brzina, no policija tek treba utvrditi uzrok nesreće.

Nesretni je vozač preminuo na licu mjestu, a vatrogasci su morali rezati lim kako bi njegovo  tijelo izvukli iz automobila.

Tijekom očevida promet je na tom dijelu Ipsilona bio zatvoren.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadniste
17:32 11.07.2010.

Pouke ovog clanka su: 1. Ne isplati se kupovat A6 koji ima euro ncap 5 zvjezda jer ces poginuti ako se zabijes u stup brzinom od 170 km/h (btw euro ncap testira pri brzinama od 60 km/h) 2. Bolje daa se zabijes u betonski stup i ubijes sebe jer bi se mozda malo dalje zabio u nekog drugog i ubio drugih 5... Jedno govno manje na svijetu....svijet je sada za 0.0000000001% sigurniji kad nema ovog ubojice za volanom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije