LOTO U NJEMAČKOJ

Prije tri godine osvojio milijun eura, no nije se javio. Sada mu dobitak propada

Ilustracija
Pixabay
03.01.2023.
u 08:36

– Nadali smo se da će se još netko javiti. Nažalost, nije bilo sretnog završetka - rekao je izvršni direktor Lota Stefan Ebert

Iznos od milijun eura osvojen je prije tri godine na lotu u njemačkoj Saveznoj zemlji Saska-Anhalt, no nikada nije preuzet. Dobitnik iznosa sada je, točnije 31. prosinca u 23.59 sati, izgubio priliku da novac podigne.

- Dobitnik je imao tri godine da zatraži novac, ali nažalost, to nije učinio - priopćio je u ponedjeljak Lotto-Toto Sachsen-Anhalt, prenosi Fenix magazin.

– Nadali smo se da će se još netko javiti. Nažalost, nije bilo sretnog završetka - rekao je izvršni direktor Lota Stefan Ebert. Iznos se sada vraća u “kutiju” posebnih izvlačenja diljem zemlje.

Dobitak od milijun eura, kojeg dobitnik očigledno nije bio ni svjestan, izvučen je na igri Lotto 6aus49 u prosincu 2019. godine, u posebnom božićnom izvlačenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije