Razbojstvo

Prijeteći nožem ukrao zlato u vrijednosti većoj od 20 tisuća kuna

\'12.12.2011., Zagreb - Oruzana pljacka poslovnice za otkup zlata na aveniji Dubrava 24. Ocevid u tijeku. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronić/Pixsell
16.02.2012.
u 13:05

Razbojnik, koji nije bio maskiran, ušao je oko 15.15 sati u poslovnicu i prijeteći nožem od uposlenice, 25-godišnje Nele S., ukrao dvije papirnate vrećice u kojima je bio zlatni nakit

Policiji nepoznati muškarac jučer poslijepodne opljačkao je poslovnicu za otkup zlata Aurodomus u Ulici Domovinskog rata u Splitu.

Razbojnik, koji nije bio maskiran, ušao je oko 15.15 sati s nožem u poslovnicu i prijeteći od uposlenice, 25-godišnje Nele S., ukrao dvije papirnate vrećice u kojima je bio zlatni nakit.

Šteta se procjenjuje na više od 20 tisuća kuna. Za razbojnikom se traga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije