Kaštela

Prijetila praznom bombom utjerujući navodni dug od 1000 kn

prijetila bombom (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
16.11.2010.
u 12:42

Kaštelanka, stara 59 godina, do sada nije imala problema s policijom. Supružnici kojima je došla u kuću s bombom bez eksplozivnog punjenja neće je kazneno prijaviti

Kaštelanka Kata B. (59) u ponedjeljak oko 9 sati supružnicima M. J. (31) i J. J. (38) zaprijetila je da će baciti bombu ako joj ne vrate 1000 kuna koje su navodno dužni njezinoj kćeri.

Došla je do kuće u Jerčićevoj ulici u Kaštel Sućurcu, u kojoj bračni par živi, pokucala na vrata i kada su joj otvorili, zatražila novac, zaprijetila bombom i otišla. Oni su nazvali policiju čiji su službenici Katu pronašli nedaleko od mjesta događaja.

- Ako mi priđete, ubit ću se! - vikala je uzrujana žena policajcima koji su u njezinim rukama uočili bombu. Nastavila je hodati, a kada je došla do svoje kuće u Čelinoj ulici, prije nego što je ušla, bombu je ostavila na zidiću. Uhićena je i dovedena u policijsku postaju. Bomba kojom je prijetila nije imala eksplozivno punejnje ni incijalnu kapsulu.

Temeljem sudskog naloga, pretražena je kuća u kojoj živi i oduzet je pištolje marke Crvena zastava koji njezin suprug legalno posjeduje. Policajcima je Kata ponovila kako je došla zbog duga od 1000 kuna, a kako je bila rastrojena, pozvana je hitna medicinska pomoć. Nakon pregleda, Katu B., koja do sada nije zabilježena u policijskoj evidenciji, pustili su kući.

Supružnici kojima je prijetila ne žele podizati kaznenu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
13:41 16.11.2010.

dr.heebrang...to bi bilo čudo...ali čudo bi bilo i da si sam to shvatio..

CH
chemica
13:45 16.11.2010.

Zemlja očajnika. Glad briše svaku pa i najmanju naznaku ljudskosti. Na žalost, jedna bakica ne može promijeniti svijet. Njih stotinjak tisuća...Ma živjet ćemo mi kao ljudi, treba se samo još malo strpiti. Glad i neimaština su najbolji saveznik nas koji nikada nismo htjeli ovakvu državu, a moramo živjeti u njoj.

OB
-obrisani-
13:30 16.11.2010.

A što bi bilo da je ta prazna bomba eksplodirala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije