Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNA KRIZA

Prilika za hrvatski obrambeni klaster: EU se naoružava, traži se sve što se može prodati i poslati za Ukrajinu

02.03.2022.
u 19:10

Goran Basarac, koji predvodi taj klaster, a inače je menadžer za razvoj u svjetski poznatom proizvođaču kaciga Šestan Buschu, potvrđuje to i slikom o atmosferi koja vlada na sajmu oružja i vojne opreme ENFORCE TAC 2022., koji se upravo održava u njemačkom Nunbergu.

Komentara 10

Avatar SileZla
SileZla
19:26 02.03.2022.

Toliko o miru.. Poziva se na mir a gleda se kako zaraditi na dostavi oružja u Ukrajinu, valjda da rat bude žešći. Rusija pod nazovi sankcijama, a od nje se kupuje plin i nafta, a u Ukrajinu se šalje oružje.

MA
markecb
19:46 02.03.2022.

Nedao Bog rata na zapadu. Tamo da Rusi napadnu mladi bi im žestoko uzvratili na Instagramu i tik toku a kladim se kako bi barem 30% iskreno vjerovalo kako Spiderman ili neki super junak ala Thor i sl. može doći i sve pomlatiti čekićem... :-/ I rasplakala bi se ekipa ako bi kojim slučajem nestalo struje pa ne bi vidjeli status...

Avatar PatriaCro
PatriaCro
20:30 02.03.2022.

Što više dati Ukrajni ovo što imamo iz Juge. Uzeti će se novo i moderno. Neka im i tenkove daju, pa da Hrvatska dobije Abramse ili Leoparde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?