NOVA STAMBENA STRATEGIJA

Imate prazan stan u Zagrebu od 80 kvadrata? Evo koliki biste porez mogli plaćati

07.07.2024.
u 21:09

Nema zasad puno detalja, no iz šturih informacija koje ministar s vremena na vrijeme pusti u javnost moglo bi se zaključiti da država ni sama nije sigurna što bi. Ako bi se uveo porez na prazne stanove, država bi zauzvrat ukinula 3% poreza na promet nekretnina ljudima koji kupuju svoj prvi stan ili kuću.

Ključne riječi

Komentara 78

SS
simpatican.simpa
22:39 07.07.2024.

Nikako da država krene s kontrolom pranja novca i nesrazmjer imovine političara, sudaca, uglednika koji nikako ne mogu opravdati porijeklo ogromne imovine osim da su naslijedili ili uzeli kredit. Sve se radi nakaradno i protiv interesa građana lijepe naše. Ustav i Zakoni su sustavno i namjerno krši od izvršne i pravosudne vlasti.

ZA
zagabria4
22:10 07.07.2024.

Ovi ne znaju šta bi sami sa sobom. Malo bi kapitalizam ali bi oporezovali vlasnike jer treba ih kazniti što imaju jel. Onda trebaju oporezovati sve što čovjek ima, imaš TV a ne iznajmljuješ ga, udri porez. Imaš štednju a nisi uložio u (državnu) firmu, ide porez. Šta imate vi ljudi posjedovati nešto, idu socijalisti i sve će vam uzeti

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
22:49 07.07.2024.

Poreza nikad dovoljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije