Imanje na Šipanu

Pročelnica o vili Željke Markić: Rekonstrukcija bila nezakonita

željka markić vila
Foto: DubrovnikPress.hr
1/21
26.11.2013.
u 16:13

- Tvrtka Sermon cro d.o.o. iz Zagreba, Donje Svetice 46c, podnijela je zahtjev za legalizaciju nezakonite rekonstrukcije postojeće zgrade kat.oznake čest.zgr. 155 k.o. Suđurađ u Suđurđu na adresi Fratija 5. Postupak je u tijeku, još nije doneseno rješenje o ozakonjenju - rekla je Vlašić.

Pročelnica dubrovačkog Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenta prostornog uređenja i građenja Silva Vlašić kazala je Dubrovačkom dnevniku da je predstavnica građanske inicijative Željka Markić vilu na otoku Šipanu rekonstruirala bespravno.

- Tvrtka Sermon cro d.o.o. iz Zagreba, Donje Svetice 46c, podnijela je zahtjev za legalizaciju nezakonite rekonstrukcije postojeće zgrade kat.oznake čest.zgr. 155 k.o. Suđurađ u Suđurđu na adresi Fratija 5. Postupak je u tijeku, još nije doneseno rješenje o ozakonjenju - rekla je Vlašić Dubrovačkom dnevniku, ali nije objasnila što je to bespravno rekonstruirala tvrtka Sermon u vlasništvu Željke Markić.

Podsjetimo, Željka Markić je kupila stari mlin od Dubrovačke biskupije te ga je preuredila u vilu s bazenom i igralištem za mali nogomet. Cijeli kompleks uz vilu prostire se na 4600 kvadrata. Portal DubrovnikPress jučer je objavio fotografije imanja i vile Željke Markić. 

>>Ž. Markić vlasnica vile s bazenom i igralištem

Komentara 155

Avatar Finanz
Finanz
16:30 26.11.2013.

A sad provjerite legalnost nekretnina perjanica inicijative protiv. Tek tada bi ovaj članak imao smisla. Do tad je ovo samo obično,pristrano i neprofesionalno novinarstvo.

ŠI
šifra2
16:28 26.11.2013.

Pa da je ova Markić najgora na svijetu opet ću glasovat za na referendum! Sve što čini nije ni blizu duga državi od 600 milijuna kuna!

IJ
Ignorantia juris nocet
16:26 26.11.2013.

Hahahahaha, koliko samo razloga postoji zašto je podnesen zahtjev za legalizaciju... Od toga da je skoro sve bespravno, do toga da je kuća par centimetara previsoka/preširoka... Nije se valjda gospođa Markić ogriješila o zakon, to bi bilo nečuveno. Pa samosamo je još nekoliko stotina tisuća ovakvih zahtjeva, ako su podaci ovako javno dostupni, prokopajte malo političare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije