PROJEKT AUKUS

Procurila je sporna SMS poruka Emmanuela Macrona: Je li ovo uvod u međunarodni skandal?

COP26 in Glasgow
YVES HERMAN
03.11.2021.
u 18:02

Sâm francuski predsjednik Macron u razgovoru s australskim novinarima u Rimu, na marginama summita G20 proteklog vikenda, rekao je da “zna” da mu je premijer Morrison “lagao” o nuklearnim podmornicama.

Komentara 8

KU
kuramela
20:19 03.11.2021.

Nema se što komentirati kad nema teksta !

Avatar Behemot
Behemot
21:12 03.11.2021.

Australci su ozbiljno narušili svoj međunarodni ugled i pokazali da su još uvijek engleska kolonija koja nema pravo glasa. Što se nuklearnih jedinica tiče cijena njihovog održavanja je astronomska. Sama Britanija si nije mogla priuštiti 1 nuklearni nosač a Australija će sada kupiti 8-12 nuklearnih podmornica?

HO
homophob
01:37 04.11.2021.

Ne znam zasto su Francuzi tako osjetljivi a niti trenutka nisu bili osjetljivi kada su iz Francuske bez upozorenja i povoda kada su u ozujku 1966 doslovno istjerali NATO administraciju ali i vojne snage s francuskog teritorija us rokom od 90 dana, potom su uskratili sudjelovanje francuske mediteranske i atlanske flote u NATO programu a slag na tortu je bio dogovor sa Sovjetima da Francuska nece biti cilj moguceg nuklearnog rata u Europi ukoliko se Francuska uzdrzi od masivnog sudjelovanja u obrani sovjetskog prodora u Njemacku. Meni to zvuci kao jeftina izdaja kukavice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?