IZBJEGLI NAJTEČAJ?

Procurio mail splitske pročelnice kojim se obrušila na Maju Đerek: 'Sreća što mediji ne znaju...'

Split: Pravnica i bivša zaposlenica Državnih nekretnina Maja Đerek
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
14.06.2023.
u 14:57

Iz redakcije portala kažu kako su pitanje postavili gradskoj upravi prije dva dana, tražeći objašnjenje o ovlastima tvrtke Parkovi i nasadi, te koje se djelatnosti smiju obavljati i zašto se nije reagiralo ranije. Odgovor redakcija još nije dobila.

Zbog reagiranja da Peškarija mora na javni natječaj, umjesto davanja prostora restoranu Noštromo jednim potpisom, Maja Đerek, pročelnica za gradsku imovinu, našla se na udaru vrha splitske gradske vlasti, piše splitski portal. Leona Grgić, v.d. pročelnica za komunalu, inače sektora za koji je odgovoran dogradonačelnik Bojan Ivošević, žalila se, piše Dalmatinski portal gradonačelniku Ivici Puljku i njegovim zamjenicima pisanim putem da se Đerek umiješala u poslove njene službe.

Grgić navodno tvrdi da Peškarija nije gradski prostor, nego komunalna infrastruktura, a Maja Đerek nije navedena kao primatelj maila. 'Sreća što mediji ne znaju da se na Peškariji ne smiju odvijati manifestacije', jedna je od rečenica koje u mailu navodi Grgić tvrdi Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI 

Iz redakcije portala kažu kako su pitanje postavili gradskoj upravi prije dva dana, tražeći objašnjenje o ovlastima tvrtke Parkovi i nasadi, te koje se djelatnosti smiju obavljati i zašto se nije reagiralo ranije. Odgovor redakcija još nije dobila. 

Noštromo je, piše Dalmatinski portal, dobio prostor od početka lipnja do konca rujna za organiziranje 'Festivala dalmatinske gastronomije' u kojem samo oni sudjeluju. Siniša Gašparević, direktor tvrtke Parkovi i nasadi obrazložio je da nije potreban natječaj jer nema interesa, ali je Đerek reagirala, a zbog te reakcije navodno je dobila jezikovu juhu. Dalmatinski portal tvrdi kako Lana Pavić, potpredsjednica stranke Centar, surađuje s Noštromom. 

VIDEO Dok se neki bore s najezdama mrava i komaracay, na Braču - najezda skakavaca

Komentara 6

DE
derin
15:27 14.06.2023.

Btw zašto se neki dijelovi Grada izgleda slabo kose? Skroz zaraslo.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:59 14.06.2023.

kakva biračka prevara su Puljak i Ivošević, zaista prevara, Split nikad gore vođen, grozno

Avatar Cohen
Cohen
16:20 14.06.2023.

Zbrda, zdola. Jasno samo sudionicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije