Prodaje se

Možete postati vlasnik originalnog Batmobila iz prvog filma! Cijena? Sitnica

batmobile
Foto: Auto.ru
27.03.2016.
u 20:00

Automobil iz kultnog filma redatelja Tima Burtona prodaje ruska auto-kompanija Auto.ru

Prodaje se Batmobile, automobil iz prvog nastavka filma Batman iz 1989. godine. Cijena - prava sitnica - milijun dolara.

Automobil iz kultnog filma redatelja Tima Burtona prodaje ruska auto-kompanija Auto.ru.

Automobil je u poprilično dobrom stanju, a novog vlasnika sigurno će brzo naći s obzirom na to da su iz ruske tvrtke priopćili kako su pokušali kupiti još Batmobilea, ali da jednostavno nisu uspjeli bez obzira koliko novca ponudili. 

>> Mitski dvoboj Batmana i Supermana u sjeni protesta fanova protiv Bena Afflecka u glavnoj ulozi

Ključne riječi

Komentara 9

AP
apoxiomen007
20:26 27.03.2016.

Ne znam kakva je limarija, motor i sl... Kod ovih modela zna dosta brzo otići usisna bregasta osovina, da ne kažem kardan. Posebno treba paziti i na remenicu radilice. Nemojte se zaletiti pa poslije mogo si reći...

BA
barn2
09:10 28.03.2016.

e da je to neni za u sumu po drva

DU
Deleted user
12:41 27.03.2016.

prvog, a ujedno i najboljeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije