Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Prokleti jugozombiji, anarhisti, komunjare kopaju po utrobi moralnog autoriteta Stephena Bartulice

Zagreb: Stjepo Bartulica o aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
10.06.2024.
u 10:36

Ne, draga novinarska bando, nekima lovu ne šalju ni Vučić, ni Šoroš ni masonske elite. Nekima džeparac daju mame. Nekima je obitelj svetinja.

SUBOTA, 1.6.

Fantastična večer Real Madrida na Wembleyu! Iako je u prvom dijelu Borussija Dortmund dominirala i mala dvije šanse za gol, u drugom je Realov stroj za mljevenje protivnika pokazao svoje pravo lice. Real je na kraju slavio s 2:0 golovima Carvajala u 74. i Viniciusa u 83. Medicinsko-sportski fenomen Luka Modrić, ušao je u 85. minuti i da Toni Kross iz kornera nije pogodio Carvajalovu trepavicu za prvi gol, to bi jamačno napravio Luka kojem je ovo 6 trofej Lige prvaka. Osim upada u teren par ekshibicionista u prvoj minuti, engleska policija nije imala puno posla. Jedini pravi incident dogodio se u poluvremenu, kada je Carlu Ancelottiju u tunelu ispod stadiona dok je išao prema svlačionici Reala s leđa uklizala gospođa plave kose i na engleskom i španjolskom mu zaprijetila da će ga prebiti kao vola u kupusu, ako u drugom dijelu ne uvede njenog sina Lukicu. Posebno je šokantno što se ispostavilo da je gospođa državljanka Hrvatske. Riječ je o K.G.K. (56) iz Grobnika kraj Rijeke. 

NEDJELJA, 2.6.

Ekipa BBC-a snima dokumentarni film o simpatičnom američkom državljaninu hrvatskog porijekla, Stephenu Bartulici, koji je iz SAD-a, nošen domoljubnim idejama odlučio pomoći domovini svojih roditelja angažmanom na prvoj crti obrane Ministarstva vanjskih poslova, a koji danas, proživljava egzistencijalnu dramu: “U okovima smo dužničkog ropstva. Supruga i ja smo, htijući kupiti krov nad glavom u Zagrebu i malu kućicu za odmor na škoju, podigli kredite i sada nam nakon što otplatimo mjesečne rate, ostaje 38 eura mjesečno. Plenki je obećao povećati plaće ministrima, a što je sa nama, zastupnicima u saboru, koji jedva sklapamo kraj s krajem?” Stephen je zamolio sve ljude dobre volje da, ukoliko mu žele pomoći, novac donesu njegovoj mami, jer se “ona brine o financijama”.

VEZANI ČLANCI

PONEDJELJAK, 3.6.

Jedan od najvećih poljoprivrednih stručnjaka u Hrvata Josip Dabro, predložio je da se ukine Agronomski fakultet! Sve je objasnio glupim novinarima koji su ga davili dosadnim pitanjima o njegovoj stručnosti, jer se nije bavio poljoprivredom i o tome koliko će diploma s mladog, ali uglednog sveučilišta u Travniku pomoći hrvatskim ratarima i pastirima, stočarima i ribarima. Jopa im je naprodnim provokatorima odgovorio da je tu prvenstveno kao čovjek i kao stručnjak, dakle, kao drug i starješina i da je tu struka nepotrebna. Dodao je da je odrastao na hrvatskom selu i da jako dobro zna kako problem riješiti. Nakon toga je ručao, otišao na sjenik i malo ubio oko nakon ručka. U snu mu je došla ideja da je Agronomski fakultet potpuno nepotreban: “Mi sa sela sve znamo i bez tog fakulteta, a ako nekome nešto zapne, mogu pitati eksperte iz PPD-a”, objasnio je Dabro svoju revolucionarnu ideju. Kao čovjek. 

UTORAK, 4.6.

Desetorici sudaca Ustavnog suda, nevjerojatno ugledne institucije, istječe mandat i nema druge nego izabrati nove. Od neovisnosti naovamo, suci Usuda i šire biraju se po prilično jednostavnoj proceduri, koja oduvijek intrigira javnost, ali i svjetske medije. Naime, običaj je da se pripadnici svih stališa okupe oko kuće Oca hrvatske pravosudne misli Vladimira Šeksa, koji poput mudre sove uvijek izabere najbolje i najuglednije sinove i kćeri naše domovine. Klauzuru za izbor novih usudovaca, Vlado će ove godine održati u jednoj lijepoj kući na otoku Korčula, gdje je pronašao duhovni i pravosudni mir za tako važnu zadaću. Kuća je u vlasništvu njegovog kuma, a oko nje se već počeo okupljati narod. Tradicionalno, pojava bijelog dima i z dimnjaka iznad peke, označava da je izbor sudaca okončan. Sretno Vladi i njegovom kumu također!

FOTO Od radosnih zagrljaja do razočaranja: Evo kako su po stožerima reagirali po stožerima

Zagreb: Stjepo Bartulica o aktualnim temama
1/23

SRIJEDA, 5.6.

Prokleti jugozombiji, anarhisti, komunjare, lijevi teroristi, masoni, šoroševci, ljubitelji migranata i bijele kuge, cijepljenja i pandemija, mrzitelji svega što je hrvatsko, ovih dana kopaju po utrobi moralnog autoriteta u obitelji, konzervativnog prvaka, ljubitelja slobodnog tržišta i prihoda iz državnog proračuna, Stephena Bartulice, koji se s Bujancem i Žežom Markić zaključao u kuću na Prviću i iz nje odgovara na pitanja sedme sile i pete kolone. Na jednoj etaži je Bujo, na drugoj žeža, a na trećo Stephen. BBC sve to snima i možete misliti kako će prikazati našu domovinu u kojoj novinari ne vjeruju da se uz rate kredita od 3500 eura, a 35 eura ostatka i mamu maminu pomoć može izgurati mjesec i nastaviti žrtvovati z Kroejšiju kako Stephen voli nazivati našu domovinu. Ne, draga novinarska bando, nekima lovu ne šalju ni Vučić, ni Šoroš ni masonske elite. Nekima džeparac daju mame. Nekima je obitelj svetinja. 

VEZANI ČLANCI

ČETVRTAK, 6.6.

Neočekivana podrška paćeniku Bartulici stiže iz Srbije! Javio se potpredsjednik Vlade Republike Srbije, ugledni Aleksandar Vulin: “Stevo, brate, ako nešto trebaš tu sam! Da nisam persona non grata u NDH, došao bih lično da te odbranim od novinarske bande, imamo i mi takvih koliko oćeš! Tako su mene razapinjali kada mi je tetka iz Kanade, koja me voli ko tebe keva, poslala 200 hiljada evra da kupim gajbu u Beogradu.” Stephen je rekao Bujancu da javi Šešelju da prenese Vulinu njegovu zahvalu. 

PETAK, 7.6.

Dva mjeseca nakon herojske obrane Zadra od opsade truba velikofolk pjevačice Prije, unatoč petokolonašu koji joj je iznajmio Višnjik i bagri koja je hrvatski Zadar potkopavala iznutra kupivši karte za koncert, koji na kraju nije održan, jer su branitelji uspjeli odvratiti agresora, sinoć je grad heroj, ne baš šaptom pao. Iako su rane još svježe, iako je rat završio maloprije, prije samo 29 godina, djeca jugooficira, mulci iz miješanih brakova, mrzitelji tri tenora, Marka, Mate i Miroslava, revali su sinoć s Prijom Breninu uspješnicu “Hajde da se volimo”, kao da rat nije završio godinu dana prije rođenja 28-mogodišnje pevaljke! Uzalud je na refren Brenine pjesme zadarski gradonačelnik Branko Dukić, plačući vikao “nećuuuuu”, tisuće fanova agresorke Prije su ga nadjačale. “Šuti Duki i uzmi buzuki”, orilo se Višnjikom dok je poraženi Branko demonstrativno odlazio iz dvorane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije