Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi se o recidivistu

Prometna nesreća u Splitu: Vozio pijan po suprotnoj traci i udario u auto sa ženom i četvero djece

Split: U prometnoj nesreći na križanju Solinske ulice i Vranjičkog puta sudjelovala dva osobna vozila, ima ozlijeđenih
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
02.07.2024.
u 13:01

Vozačica i jedno dijete zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su u bolnici. Vozač je također teško ozlijeđen, ali je nakon liječničke obrade pušten, dok je ostalih troje djece lakše ozlijeđeno

Uhićen je vozač (47) koji se u ponedjeljak navečer pod utjecajem alkohola i vozeći u suprotnoj kolničkoj traci u Splitu svojim vozilom zabio u automobil u kojem je bila vozačica i četvero djece teško ozlijedivši ženu i dijete, doznaje se u splitskoj policiji. Prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 21,15 sati na kolniku Solinske ulice.

Obavljenim je očevidom utvrđeno da je 47-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju od 1,85 g/kg uzrokovao prometnu nesreću tako što je svojim vozilom prešao u suprotnu kolničku traku i udario u prednju lijevu stranu drugog automobila u kojem se nalazila vozačica i četvero djece. Vozačica i jedno dijete zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su u bolnici. Vozač je također teško ozlijeđen, ali je nakon liječničke obrade pušten, dok je ostalih troje djece lakše ozlijeđeno.

"Vozač osobnog vozila uhićen je i smješten u policiju do otriježnjenja nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela. Utvrđeno je da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja te je do sada prekršajno prijavljivan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prolaska kroz crveno svjetlo i brzine", kazali su u policiji.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Od auta ništa nije ostalo: U teškoj nesreći vatrogasci rezali krov da izvuku unesrećene

Split: U prometnoj nesreći na križanju Solinske ulice i Vranjičkog puta sudjelovala dva osobna vozila, ima ozlijeđenih
1/6

Komentara 2

EZ
ezer
20:11 02.07.2024.

Recidivista je imao sreće, sljedeći put možda naleti na jačeg od sebe.

MO
modovisisajteMaraschino
13:10 02.07.2024.

Bude njega sudac opet vratio na cestu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije