Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI POZNE GODINE NISU GA SPRIJEČILE

Ima 89 godina i sumnjiče ga za teški pokušaj ubojstva 83-godišnje supruge

Silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
02.07.2024.
u 09:01

Tužiteljstvo ga sumnjiči da ju je htio ubiti pa je na nju nasrnuo, kako kaže tužiteljstvo, hladnim oruđem te ju je više puta udario.

Ni pozne godine nisu spriječile  89-godišnjaka  da bude nasilan i agresivan prema - supruzi. I da je pokuša ubiti. Zbog čega je ŽDO Bjelovar protiv njega pokrenuo istragu te je i pritvoren, iako se ljudima starije životne dobi, baš zbog te dobi, u praksi  istražni zatvor rijetko određuje. No 89-godišnjaku je određen jednomjesečni i to zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Sumnjiči ga se teški pokušaj ubojstva  83-godišnje supruge, a sve se dogodilo 26. lipnja tijekom noći u stanu u Bjelovaru u kojem su njih dvoje živjeli. Tužiteljstvo ga sumnjiči da ju je htio ubiti pa je na nju nasrnuo, kako kaže tužiteljstvo, hladnim oruđem te ju je više puta udario. Ona je teško ozlijeđena, a od smrti su je spasili policajci koje je netko u međuvremenu pozvao, pa su  oni svladali i priveli 89-godišnjaka, dok je 83-godišnjakinja prevezena u bolnicu kako bi joj bila ukazana liječnička pomoć.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Priveden muškarac koji je napao bicikliste: Namjerno je na njih naletio autom

Silovanje
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije