U tijeku očevid

Lančani sudar na ulazu u Bašku Vodu, jedna osoba ozlijeđena

Skradin: Petero ozlije?enih u sudaru dvaju osobnih vozila na ulazu na A-1 Zagreb - Šibenik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
23.07.2024.
u 11:05

Zbog nesreće, cesta je trenutno zatvorena za promet u oba smjera kako bi se omogućilo obavljanje očevida i uklanjanje vozila s kolnika.

Cesta je treutno otvorena za sav promet. 

Ranije objavljeno: 

Lančani sudar dogodio se danas oko 10:20 sati na državnoj cesti D8, iz smjera Makarske prema Baškoj Vodi, u kojem su sudjelovala četiri osobna vozila. Prema izvještaju Policijske uprave splitsko-dalmatinske, jedna osoba je zatražila liječničku pomoć.

Zbog nesreće, cesta je trenutno zatvorena za promet u oba smjera kako bi se omogućilo obavljanje očevida i uklanjanje vozila s kolnika. Policija je na terenu i provodi istragu kako bi se utvrdili točni uzroci nesreće.

Osim toga, Hrvatske autoceste (HAK) javljaju da je zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) uvedena zabrana za I. skupinu vozila, uključujući autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene.

Vozači se mole za strpljenje i razumijevanje te da koriste alternativne pravce dok se promet ne normalizira. Očekuje se da će cesta biti zatvorena još nekoliko sati.

VEZANI ČLANCI: 

>>> Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio 'u nigdje', a drugi je naš najveći ponos

Skradin: Petero ozlije?enih u sudaru dvaju osobnih vozila na ulazu na A-1 Zagreb - Šibenik
1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije