Istok Hrvatske

Prometnice u Vukovaru očišćene, u Šarengradu i Borovu požari

snijeg
VL FOTO
05.02.2012.
u 17:07

Velike hladnoće razlog su i čak pet požara koji su zabilježeni na području Vukovarsko – srijemske županije.

Tijekom današnjeg dana situacija u Vukovaru i okolnim mjestima, kada je riječ o snijegu i zimskim nepogodama, polako se stabilizira. Zimske službe konačno su uspjele očistiti prometnice koliko se to moglo u ovakvim uvjetima kada je snijeg gotovo neprestano padao, ali se promet i dalje odvija znatno otežano. Očišćene su i pješačke staze u nekim dijelovima Vukovara tako da se sada pješaci konačno mogu kretati njima, a ne kolnicima uz automobile. Preostaje još očistiti i sporedne ulice koje, od kako je snijeg zapadao, nisu došle na red.

U protekla 24 sata državna služba za zaštitu i spašavanje – Područni ured Vukovar zaprimio je 61 poziv za intervencijom ili liječničkim savjetom, na području cijele županije. Zbog iznimno loših vremenskih uvjeta starijim i bolesnim osobama ne preporučuje se izlazak iz kuća i stanova. Velike hladnoće razlog su i čak pet požara koji su zabilježeni na području Vukovarsko – srijemske županije.

Požari su zabilježeni na gospodarskoj zgradi u Šarengradu, u Borovu, Oroliku i Nuštru na dimnjacima obiteljskih kuća te u Vinkovcima u mehaničkoj radionici. U požarima nije bilo ozlijeđenih osoba, a zabilježena je manja materijalna šteta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije