Na Zapadnoj obali

Pronađena tijela nestalih izraelskih tinejdžera

Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.07.2014.
u 09:18

Izrael je za otmicu i ubojstvo optužio islamistički pokret Hamas, koji upravlja Pojasom Gaze, a Hamas te optužbe nije ni potvrdio niti zanijekao

Tijela trojice izraelskih tinejdžera nestalih ranije ovog mjeseca na Zapadnoj su obali pronašli pripadnici izraelskih snaga sigurnosti. Potvrđeno je kako je riječ o učenicima židovske vjerske škole za kojima se traga od 12. lipnja. Tijela su pronađena sjeverno od grada Hebrona, nedaleko od mjesta gdje su zadnji put viđeni.

Izraelske vlasti potvrdile su kako su Gilad Shaer (16), Naftali Fraenkel (16) i Eyal Yifrah (19) oteti dok su stopirali te su potom upucani.

Izrael je za otmicu i ubojstvo optužio islamistički pokret Hamas, koji upravlja Pojasom Gaze, a Hamas te optužbe nije ni potvrdio niti zanijekao.

>> Izrael: Tri tinejdžera iz vjerske škole oteo je Hamas

Ključne riječi

Komentara 10

RI
Riznica
10:29 01.07.2014.

Kako ovo nazvati vec diskriminacijom ..! Izgleda da ubijeni Palestinski djecaci nemaju isti status kao ubijeni izraelski ..Zar nebi svjetski mediji trebali isto tako da se odnosimo i nad ubijenom palestinskom djecom ili su oni njima nevazni ...

GV
golub Vaso
11:20 01.07.2014.

Ubijeni palestinci nisu vijest za večernji list, samo židovi.

DA
darling
12:15 01.07.2014.

Troje djece je oteto dok su stopirali, dakle, nikog nisu napadali i gledali svoja posla. Isti su zatim ubijeni. Ne znam koliko bolestan čovjek treba biti da pokuša ovo opravdati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije