Mura

Pronađeno tijelo 51-godišnjeg Slovenca 38 kilometara nizvodno od nestanka

Mura policija
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
09.06.2014.
u 16:08

Slovenski državljanin nestao je u četvrtak nakon što se na Muri prevrnuo limeni čamac u kojemu je bilo devet osoba. Osam ih je doplivalo do obale, a tijelo posljednjeg pronašli su HGSS i policija danas oko 15 sati

Okončana je potraga za 51-godišnjim slovenskim državljaninom koji je nestao 5. lipnja na rijeci Muri, u blizini skele kod Novakovca u Međimurju, objavila je na svojim internetskim stranicama Hrvatska gorska služba spašavanja. Tijelo je pronađeno 38 kilometara nizvodno, a pronašli su ga upravo pripadnici HGSS-a i policije. Identitet još nije službeno potvrđen.

- U potragu su danima bili uključeni psi i plovila HGSS-a Varaždin, Bjelovar, Karlovac i Ogulin, a uz HGSS i policiju u potrazi su sudjelovali i ronioci, te vatrogasci - navode u HGSS-u. Prošlog četvrtka prevrnuo se limeni čamac s devet slovenskih državljana, od kojih je osam uspjelo doplivati do obale, a jedan je nestao.

>>Nastradali je bio pod jakim utjecajem alkohola

Komentara 1

BB
bozo boric
07:18 10.06.2014.

...čudno utapljanje ...možda je previše popio ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije