jeste li ih vidjeli?

Prošlog tjedna nestalo pet osoba, od toga dvije maloljetnice

nestali (1)
Foto: Neno.hr
1/5
29.03.2013.
u 08:50

Od 6 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađene su dvije osobe. Policija još uvijek traga za Damirom Amićem, Kristinom Jurković, Dinom Šišićem i Martinom Dekanić.

Pet osoba, od čega dvije maloljetne, nestale su u posljednjih tjedan dana, objavila je Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO).

U četvrtak, 21. ožujka, Leonard Putz (77) otišao je s adrese Slivonja Jarek 8a u Krapinskim Toplicama u nepoznato. Visok je 175 centimetra, ima sijedu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sive hlače, smeđu jaknu i crne cipele.

Dan poslije, u petak, nestala je u Karancu 17-godišnja Ružica Petrović. Visoka je 150 centimetara, ima crne oči i smeđu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Zorica Špoljarić (33) i Anto Pelivan (65) nestali su u nedjelju, 24. ožujka.

Zorica je otišla s adrese Bolnička cesta 32 u Zagrebu u nepoznato. Visoka je 163 centimetara, ima plavu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu trenirku, tamnoplavu jaknu i čizme.

Anto je otišao s adrese Ključićka cesta 92 u Ključić Brdu u nepoznato. Visok je 185 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Morena Uzelac (17) nestala je u utorak, 26. ožujka, s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, ima kestenjaste oči i kestenjastu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Od 6 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađene su dvije osobe. Policija još uvijek traga za Damirom Amićem, Kristinom Jurković, Dinom Šišićem i Martinom Dekanić.

>>Sve o akciji Večernjeg lista "Nađimo nestale" čitajte u našem specijalu

>>Nestao 64-godišnji Anto Pelivan na velikogoričkom području

>>Jeste li ih vidjeli? Šestero maloljetnika nestalo u tjedan dana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije