UGASILI MU APARATE ZA ODRŽAVANJE ŽIVOTA

Proveo 15 godina u zatvoru radi ubojstva djevojčice, pa nakon puštanja na slobodu poginuo u prometnoj nesreći

Njema?ka policija izvršila raciju na sumnjivim posjedima Hamasa i Samidouna
Foto: Sven Kaeuler/DPA
1/2
07.09.2024.
u 17:42

Thomas je imao samo 16 godina kada je pretukao Megan te je sam priznao krivnju za ubojstvo. "Upoznao sam djevojku, imali smo seks, naljutio sam se i ubio je, to je sve" rekao je psihologu

Thomas Purcell (36) osuđen je za ubojstvo Megan McAlorum nakon što ju je presreo na štandu s grickalicama te ju pretukao do smrti. Osuđen je na doživotni zatvor, ali je pušten 2021. godine nakon 15 godina. Nakon napada koji se dogodio na uskršnju nedjelju 2004. godine, Purcell se zaputio u bolnicu gdje se pretvarao kako ima bolove u prsima kako bi si dao alibi. Ubrzo nakon toga, bacio je tijelo djevojke u jarak prije nego je zvao policiju koja je kasnije pronađena s 54 fraktura lubanje. 

Naime, nakon što je izašao iz zatvora, ubojica je izgubio kontrolu nad autom i zabio se u kombi, a istražnom sudu je priopćeno kako je zadobio "više teških ozljeda". Hitna pomoć je odjurila na mjesto nesreće i odvezla Thomasa u bolnicu, međutim završio je na aparatima za održavanje života koji su isključeni deset dana nakon nesreće, izvijestili su engleski mediji.

Thomas je imao samo 16 godina kada je pretukao Megan te je sam priznao krivnju za ubojstvo. "Upoznao sam djevojku, imali smo seks, naljutio sam se i ubio je, to je sve" rekao je psihologu. Ranije je nekoliko puta bio osuđena za pljačku, napad, uznemiravanje i prometne prekršaje, piše Fenix magazin.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Strava u Tovarniku: Preminuo muškarac koji je sinoć zapalio dvije kuće u Tovarniku i napao policajca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije