Žestoki udari na Pojas Gaze

'Proživio sam nekoliko ratova, nikad nije bilo ovako brutalno, bez vjere i bez savjesti'

19.10.2023.
u 21:56

Dok osjećate bijes, nemojte se njime izjedati. Nakon 11. rujna bili smo bijesni u SAD-u. I dok smo tražili pravdu i dobili pravdu, činili smo i greške, rekao je Biden Izraelcima

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
09:26 20.10.2023.

Čudno je kako se SAD nađe u svakoj tučnjavi, ali uvijek nekako sa strane, dodajući prljave predmete i ono nije da kurim ali da je to meni rekao....

PA
pasodoble12
10:29 20.10.2023.

Ruski i brazilski prijedlog Vijeću sigurnosi o humanitarnom prekidu vatre u Gazi, odbila je zapadna demokracije i njihove vrijednosti. Žele malo rata i klanja uz njihovu pomoć. Isto tako, treba se podsjetiti tko je stvorio Hamas i zašto, kao i druge svjetske terorističke organizacije. Kad toliko pričamo o ovakvim teroristima, pitam se zašto ne pričamo o terorističkim državama, koje šire po svijetu svakojaki jad, bojedu i smrt.

ZA
zagabria4
22:57 19.10.2023.

I to reče nakon što su pobili 5 milijuna ljudi po svijetu. Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije