Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masoud Pezeshkian

Prva linija bojišnice, obiteljska tragedija i ksenofobični napadi: Tko je reformist koji je iznenadio na izborima u Iranu

01.07.2024.
u 19:11

Nakon što je prije nešto više od mjesec dana u padu helikoptera poginuo predsjednik Ebrahim Raisi, prošlog je petka u Iranu održan prvi krug izbora, u kojima je najviše glasova osvojio bivši ministar zdravstva Masoud Pezeshkian.

Komentara 2

PL
plotto
08:51 02.07.2024.

ranci koji su živjeli i preživjeli strahote američke marionete i najgoreg azijskog diktatora nakon Pol Pota , šah Reze Pahlavija i njegove tajne policije SAWAK,koju mu je CIA pomogla osnovati, znaju da sloboda nema cijenu.Jednom će i vjerski režim u Iranu izgubiti vlast,ali Iranski će narod znati izabrati sebi vođe koje će ga voditi sa glavom uzdignutom gore.Divim se tom narodu jer ih desetljeća američkih sankcija nisu uspjele uništit,nego su svakim danom sve jači.

Avatar Ričard
Ričard
20:23 01.07.2024.

Reformist u okviru brutalnog režima, to me podsjeća na ”hrvatski” FD Dinamo 1945-1990

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije