uživanje u suncu

Prvi dan ljeta temperatura 30 stupnjeva, a u petak osvježenje

\'ljeto..brela...10.07.2008.  brela, turisticka patrola,  foto: Goran Stanzl\'
Goran Stanzl/PIXSELL
21.06.2011.
u 10:51

Ljetno vrijeme nastavit će se u srijedu i četvrtak, a temperatura bi se mogla popeti i do 32 stupnja

Prvi dan ljeta pokazao je sve svoje čari. Sunce je zagrijalo cijelu Lijepu Našu, a nastavit će tako tijekom cijelog dana. Lijepo vrijeme razveselit će sve one koji su uspjeli uhvatiti malo slobodnog vremena za uživanje u početku ljeta, a temperature od 25 do 30 Celzijevih stupnjeva i zimogrozne će natjerat da potraže zaklon u hladovini ili se osvježe u moru koje se zagrijalo do 22 i 23 stupnja.

Ljetno vrijeme nastavit će se u srijedu i četvrtak, a temperatura bi se mogla popeti i do 32 stupnja.

Nakon uživanju u prazničnim danima ljeto će ipak malo "stati na kočnicu" i u petak kišom i nešto nižim temperaturama osvježiti cijelu zemlju. Na sreću, to osvježenje bit će samo trenutačno, a nakon toga ljeto nastavlja u svom tonu. Temperature će preko vikenda dosezati 32 stupnja, a tako će započeti i idući tjedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije