Slovenski premijer Robert Golob

Prvi intervju za hrvatske medije: 'Odnosi s Hrvatskom bolji su danas nego u vrijeme Janšine vlade'

09.07.2023.
u 20:31

"Kao što možete primijetiti, ne bavimo se prošlošću i dajemo prednost pitanjima važnim za budućnost ljudi s obje strane granice. A to je granica uz koju se uvijek živjelo u miru", rekao je Golob

Komentara 18

SE
Serđo23
21:26 09.07.2023.

Slovenci su uvijek dobri s nama u sezoni, ali u rujnu počinju trenirati strogocu . Boje se za more i da im ne naplatimo milijunske poreze na skromne vikendice koje iznajmljuju!

SS
simpatican.simpa
20:51 09.07.2023.

Ali i dalje je problem granica, ne bavimo se prošlošću, nije važno da smo htjeli podmititi suce, da su naši vojnici i dalje na Hrvatskom teritoriju i da imamo jako puno nekretnina u Hrvatškoj i da muljamo s iznajmljivanjem. Želimo da se to riješi i da ovo zadnje tako ostane. Njima treba ultimatum do sutra ujutro u 7 sati ili krećemo u specijalnu akciju....

LU
luckyluke1
22:45 09.07.2023.

Slovenci su naš najbliži susjed i trebamo graditi prijateljske odnose, jer jedni druge trebamo, naravno braneći svoje interese. Naravno slučajni i slična bagra orijentirani su na istok do putlera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije