Na meti vandala

Prvo htjeli zapaliti ulaz HDZ-a u Bjelovaru, a sada im skinuli ploču

hdz bjelovar
Damir Špehar/Pixsell
09.03.2011.
u 13:56

Ploča s HDZ-ovim natpisom vrijedna je oko 1000 kuna, a skinuta je u noći s ponedjeljka na utorak, no stranka je krađu policiji prijavila tek danas

Nakon što je prije nekoliko dana na ulazna vrata bačena boca sa zapaljivom tekućinom, prostorije bjelovarskog HDZ-a ponovno su pretrpjele oštećenje. Nepoznati počinitelj ovog puta skinuo je ploču s natpisom, prema procjeni, vrijednu oko tisuću kuna.

Kako doznajemo od Ivice Vranića, tajnika gradske organizacije, incident se dogodio u noći s ponedjeljka na utorak, no stranka ga je policiji prijavila tek danas.
– Nadali smo se da će počinitelj ploču možda ipak vratiti, no kako se to nije dogodilo, slučaj smo danas prijavili policiji – ističe Vranić.

Ključne riječi
HDZ

Komentara 16

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
15:02 09.03.2011.

Moli se pošteni Lopov koji je ploću odnio,da istu i vrati Ćeka ga nagrada Bjelovarske Policije

OB
-obrisani-
15:04 09.03.2011.

pa komunistima je najbolje da zapalje cijelu hrvatsku, sta tu ima veze sto ih u cijeloj hrvatskoj demonstrira cijelih10000, nek sve spale a onda nek ostali hrvati grade i svi zaposleni, samo bez komunista oni nisu spremni radit, skidat ploce, malat, palit za to da, nadamos e da se nece dogodit krvava 1945, kad su u miru komunisti pobili 200000 tisuca hrvata, a sta ce se dogodit kad na ulice izadju protivnici komunista????????????????????

OB
-obrisani-
16:01 09.03.2011.

Jel iza i ovih građana koji su to počinili stoji Josipović, jer on reče da je stao na stranu građana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije