STRAVA U GRČKOJ

Psi pobjegli kroz rupu u dvorištu i napali ženu. Ona zbog teških ozljeda preminula

Iustracija
Vatikan/Reuters
11.12.2023.
u 23:51

Vlasnik pasa (37) uhićen je i u ponedjeljak će se suočiti s tužiteljem, a psi su smješteni u uzgajivačnicu i bit će uspavani.

Žena (50) je preminula nakon što su je tri psa ovčara napala u njezinom vrtu u selu Neochorouda, udaljenom 16 kilometara sjeverozapadno od Soluna, drugog najvećeg grada u Grčkoj. Incident se dogodio nakon što su psi pobjegli iz svog dvorišta kroz rupu u ogradi, prevalivši oko 100 metara kako bi doslovno napali žrtvu.

Jedan muškarac, za kojeg je policija navela da je gluho-nijem, pomagao je ženi oko uređenja vrta, no u trenutku napada bio je udaljen od nje i nije mogao čuti njezine krike. Susjedi su priskočili u pomoć ženi, odvajajući pse od nje, no unatoč njihovim naporima, žena je zadobila teške ozljede i obilno krvarila.

Prva ekipa hitne pomoći koja je brzo stigla na mjesto događaja mogla je samo potvrditi smrt 50-godišnjakinje, izvijestila je policija, piše Sky News. Vlasnik pasa (37) uhićen je i u ponedjeljak će se suočiti s tužiteljem, a psi su smješteni u uzgajivačnicu i bit će uspavani.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Knjiga o Tuđmanu

 

Komentara 1

PV
prcko.vita
09:51 12.12.2023.

Da li su psi i dalje najbolji prijatelji čovjeka? Ako jesu odakle onda sve češći ovakvi članci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije