NISU IH PUŠTALI UNUTRA

Noćna mora na Halloween partiju u Americi: Svađa završila pucnjavom, propucano desetak ljudi

CBS
29.10.2023.
u 14:20

Policija je potvrdila kako je napadač uhvaćen i prepraćen u policiju postaju nedaleko od mjesta pucnjave

Najmanje 15 osoba ozlijeđeno je u novoj pucnjavi koja se dogodila u SAD-u, na partiju povodom Noći vještica u Chicagu. Kako navodi CBS, radi se o drugoj masovnoj pucnjavi koja se dogodila ovog vikenda, a prošla se dogodila u gradu nešto prije 1 ujutro u subotu. Zasad je poznato kako je sedam osoba prevezeno u okolne bolnice, a policija je potvrdila kako je napadač uhvaćen i

prepraćen u policiju postaju nedaleko od mjesta pucnjave. Žrtve su u sobi između 26 i 53 godine. Dvije osobe, 26-godišnja žena i 28-godišnji muškarac su prevezeni u bolnicu te su u kritičnom stanju. Ostali su stabilno, doznaje se. Svjedok koji je u to vrijeme bio u blizini ispričao je kako je došlo do pucnjave, navodeći kako je do sukoba došlo nakon što jednom muškarcu zaštitari nisu dali da uđe u klub jer je DJ najavio kako je party pri kraju. 


 - Rekli su mu da ne može unutra, a on je valjda onda otišao do svog auta, vratio se i počeo pucati - ispričao je svjedok Andre Williams.

Podsjetimo, SAD i cijeli svijet potresla je masovna pucnjava koja se ovog tjedna dogodila u Lewistownu, gradu u saveznoj državi Maine. Još je više od 10 osoba ozlijeđeno, a osumnjičeni napadač Robert Card (40) pronađen je mrtav tri dana nakon krvavog pohoda. Među političarima se ponovno raspirila rasprava oko zabrane oružja, a predsjednik Joe Biden pozvao je republikanske zakonodavce u Kongresu da donesu zakone kojima bi se zabranilo jurišno oružje.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policija ispred doma Matthew Perryja: Umrla zvijezda 'Prijatelja'

Ključne riječi

Komentara 4

PA
pan-am
14:13 29.10.2023.

Tko s vragom tikve sadi o glavu Mu se razbijaju .

DU
Deleted user
15:51 29.10.2023.

Party in the USA

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
14:34 29.10.2023.

Klanjaju se vragu taj dan , isti taj traži ljudske žrtve koje su mu se same predale da ih odvuče u svoj bezdan gdje je jauk i škrgut zubi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije